0
Programs
0 tooltip default logo
Editors

100 %

up-to-date with training

0
Words Added
0 tooltip default logo
References Added

This is the number of reference tags added to articles, and can include multiple references to the same source. The data comes from the ORES article quality model, and is only available for some languages.

0
Article Views
0
Articles Edited
0
Articles Created
0 tooltip default logo
Commons Uploads

0

files used in articles

0

total usages across languages

Campaign: Wiki Mrebawani

Cekakan saka Wikipédia Mangreksa Basa Jawa lan Mumpuni, Wiki Mrebawani iku pasanggiri (kompetisi) ing Wikipédia Jawa sing ngupayani nggolèk wong-wong sing perduli basa Jawa lan bisa nulis sarana basa Jawa. Pasanggiri iki ancasé mekaraké paguyuban Wikipédia basa Jawa kanggo mbangun Wikipédia Jawa dadi bauwarna (ènsiklopèdhi) gratis abasa Jawa gedhé dhéwé tur migunani tumrap wong akèh sinartan nguri-uri basa Jawa ing jagat Internèt. Mangreksa ing basa Jawa tegesé 'njaga' lan mumpuni tegesé 'unggul'. Mrebawani uga ana tegesé dhéwé ya iku 'ndayani'.