16
Programs
217 tooltip default logo
Editors

100 %

up-to-date with training

461K
Words Added
1.91K tooltip default logo
References Added

This is the number of reference tags added to articles, and can include multiple references to the same source. The data comes from the ORES article quality model, and is only available for some languages.

469K
Article Views
945
Articles Edited
380
Articles Created
143 tooltip default logo
Commons Uploads

41

files used in articles

77

total usages across languages

Campaign: Wiki Women Design (2020-2021)

Wiki Women Design is een project geïnitieerd door het Vlaams Architectuurinstituut om data en kennis over vrouwen die hun stempel hebben gedrukt op onze ontworpen omgeving te registreren en te ontsluiten: van grafisch ontwerp en interieurarchitectuur tot mode en productdesign.

Door middel van schrijf- en redactiesessies, of "edit-a-thons", die het Vlaams Architectuurinstituut organiseert in samenwerking met de partners die meewerken aan het project, maken studenten, onderzoekers en vrijwilligers deze informatie beschikbaar en toegankelijk op Wikipedia. Zo streeft het project op een participatieve wijze naar een inclusieve registratie van designerfgoed.

Het Vlaams Architectuurinstituut realiseert dit project dankzij de steun van de Vlaamse Overheid, die het een subsidie toekende, een verschillende partners.